РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Варшава (Warsaw) е доста оживен град, който се издига като един културен връх на Изтока и център на модерна Полша. Тук може да посетите както бляскави небостъргачи и нови ресторанти с шикозни нощни заведения, така и исторически сгради, които напомнят за славната история на града.

Във Варшава има над 20 мола, като повечето от тях предлагат анимация за деца. Така възрастните могат да оставят децата да се забавляват, а те самите да  направят спокойно обиколка по магазините. Едни от най-големи молове са: Аркадиа, Галерия Мокотов и Зуоте Тараси и са разположени в центъра на Варшава. Тези търговските центрове работят всеки ден.

Ето и малък списък със забележителности във Варшава: Монумента на крал Зигмунт ІІІ Ваза, Площада на Стария град - Ринек Старего Миаста, Паметника на малкия бунтовник - Помник Малего Повстанца, Хълма Вавел - Катедралата Вавел, Парк Лажиенки, Музей Шопен, Историческия музей на Варшава, Националния музей, Центъра за модерно изкуство, Дворец Виланов, Дворец Чапски и Музейя на водката.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

ШОПИНГ
Пазаруване на стоки на изгодни цени.
Евтини промоционални оферти.

ТЕСТВАНЕ НА БИРА
Дестинацията е известна с различните си видове бира.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.