В Билунд (Billund) се намира дома и централния офис на Lego Group. Градът е и мястото на тематичния парк Леголенд (Legoland), курорт с аквапарк, Lalandia и летище Билунд Billund (BLL), което е второто по големина летище в Дания.

Билунд предлага различни атракции, които ще ви запознаят с историята и културата на града. Посетете музея Huset Olhom, където можете да разгледате богатата художествената колекция на съвременните творци. Можете да разгледате също и интересния музей Karensminde и да се запознаете със селскостопанските инструменти на труда. Не пропускайте и така популярния в Билунд е музей на медоносно вино и пивоварство, от където можете да научите традициите и някои рецепти за производство на местни вина и бира. Тук може да си купите едни от най-добрите сортове вино на приемливи цени.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.