РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

В Билунд (Billund) се намира дома и централния офис на Lego Group. Градът е и мястото на тематичния парк Леголенд (Legoland), курорт с аквапарк, Lalandia и летище Билунд Billund (BLL), което е второто по големина летище в Дания.

Билунд предлага различни атракции, които ще ви запознаят с историята и културата на града. Посетете музея Huset Olhom, където можете да разгледате богатата художествената колекция на съвременните творци. Можете да разгледате също и интересния музей Karensminde и да се запознаете със селскостопанските инструменти на труда. Не пропускайте и така популярния в Билунд е музей на медоносно вино и пивоварство, от където можете да научите традициите и някои рецепти за производство на местни вина и бира. Тук може да си купите едни от най-добрите сортове вино на приемливи цени.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

ТЕСТВАНЕ НА БИРА
Дестинацията е известна с различните си видове бира.

СПОРТ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Посещаване и участия в спортни събития и мероприятия.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.