ДИРЕКТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ И ДО БУРГАС (BURGAS INTERNATIONAL AIRPORT)

International Airport Burgas (BOJ)
Международно Летище Бургас (BOJ) се намира в живописен залив на южното ни Черноморие, на около 10 км. от центъра на гр. Бургас с името Сарафово. От и до аеропорта се извършват както международни, така и вътрешни полети.


Летище Бургас (BOJ) обслужва предимно пътникопотока от югоизточна България и предоставя удобни връзки до много от големите летища: като Виена, Лондон, Манчестър, Санкт Петербург, Москва, Тел Авив. Освен редовните целогодишни полети, от тук се изпълняват и много чартърни полети през летния сезон. Авиокомпаниите опериращи от летище Бургас са Bulgaria Air, Wizz Air (с доста интересни дестинации през летния сезон), Siberia Airlines, TUI Fly и други авиокомпании. Летище Бургас (BOJ) обслужва всички заминаващи и пристигащи пътници от Терминал 2.

Концесионер на летище Бургас и летище Варна и за 35 години е немско-българскaта компания „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, която управлява и развива двете морски летища - врати към българското Черноморие, като инвестира в нова инфраструктура, техника и в обучението на своите служители.


Услуги предлагани на Международно Летище Бургас (BOJ)
Пасажерите могат да ползват удобствата на кафенета и заведения за хранене, български базар за сувенири, безмитни магазини, детски кът, стаи за майки с деца, както и денонощни медицински услуги. На бургаския аеропорт ще намерите банков офис и обменни бюра.

Гишетата за регистрация на летището отварят около 2-3 часа преди съответния полет, като е препоръчително пътниците да са там минимум 3 часа преди полета в най-пиковите летни месеци, когато пътникопотока е засилен.

Интернет
На територията на Терминал 2 пътниците могат да ползват безплатна WiFi връзка.Достъп до и от Международно Летище Бургас (BOJ)


С такси: На територията на летище Бургас оперира фирмата за таксиметрови услуги

С автобус: Пътниците могат да използват автобуси на градския транспорт – линия No15 (спирка: колелото на входа на летището).

Автомобили под наем: Офисите на всички оператори за коли под наем на летище Бургас се намират в Терминал 2,  Пристигащи пътници. Следните международни компании имат офиси тук: Hertz, Europcar, SIXT, TOP Rent-a-car.

Паркинг: Без значение дали ще посрещате роднини или гости, или просто ще пътувате до някоя точка на света, ако се нуждаете от удобно парко място за автомобила си, използвайте паркинга пред Терминал 2 за почасов, дневен или дългосрочен престой. Безплатният престой за посрещане или изпращане на гости е до максимум 10 минути. Прилага се такса за паркинг на всички превозни средства, на които престоя на територията на летище Бургас е повече от 10 минути от момента на влизане.

ЛЕТИЩЕ БУРГАС (BOJ) НА КАРТАТА

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.