РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Къде се намира най-добрата седалка в самолета и как да осигурим максимален комфорт при пътуване със самолет?

От страна на безопасност всички седалки в самолета са поставени в една и съща позиция. Тук Ви предлагаме нагледно, как са разпределени седалките в различните типове самолетни. Повечето полети в Европа са с продължителност от 1 до максимум 4 часа. Но за да имате най-голям комфорт за себе си и своите спътници е добра идея, ако предварително изберете седалки, които да са Ви най-удобни спрямо вашите критерии.

Всеки пасажер има своя представа за най-доброто място на борда на самолета по време на полет. Едни харесват да са до прозореца и да правят снимки или просто да наблюдават красотата на облаците. Други предпочитат да са по-близо до тоалетните и ако не се почувстват добре да имат по-бърз достъп. А има и такива, които са пък по-едри и избират седалките с достъп до пътеката или до аварийните изходи за да се обтегнат.

Седалките в самолета могат да бъдат класифицирани според предпочитанията на пасажерите в категориите изброени по-долу. Всяко едно местоположение на седалката в самолета има свои плюсове и минуси, за които трябва да се информирате предварително, преди да резервирате първия си самолетен билет, когато все още нямате опит и не са формирани вашите предпочитания. Ето и нашата най-обща класификация:

Седалки до илюминаторите (прозорците на самолета)
Седалки до пътеката
Седалки по средата (между илюминатора и пътеката)
Седалки до аварийни изходи
Седалки до санитарните зони
Седалки най-отпред (веднага и непосредствено зад пилотската кабина)
Седалки в опашката на самолета

НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


 
ПЪТУВАЙ ИЗГОДНО
С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ OT И ДО
СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.