ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Промоционални самолетни билети от Летище София (SOF)

Промоционални самолетни билети от Летище Бургас (BOJ)

Промоционални самолетни билети от Летище Варна (VAR)

Промоционални самолетни билети от Летище Пловдив (PDV)

Промоции на самолетни билети

Тук Ви предлагаме промоционални оферти за нискотарифни самолетни билети с директни полети от летищата в България: Международно Летище София (Sofia Internationa Airport с IATA код: SOF), Международно Летище Бургас (Burgas International Airport с IATA код: BOJ), Международно Летище Варна (Varna International Airport с IATA код: VAR) и Международно Летище Пловдив (Plovdiv International Airport с IATA код: PDV).

Цени на промоционални самолетни билети


Цени на промоционални самолетни билети за пътници над 14 години

Цените, показани на тази страница, са само индикативни и не бива да бъдат считани за оферта. Посочените цените са за еднопосочен билет само на определени дати и включват всички летищни такси и комисионни. Броят им е ограничен до изчерпване на промоционалните седалки. Показваме Ви най-ниската основна цена, налична по отделните маршрути, но посочените суми може да се различават от цената, която е реално налична поради непрекъснатите резервации, протичащи в момента и тези завършили наскоро. За резервации и повече информация, моля да се свържете с наш консултант като изпратите запитване за цена на самолетен билет.

Промоционалната цена за самолетен билет за дете от 2 до 14 години
Промоционалната цена за самолетен билет за дете от 2 до 14 години е същата както за възрастен пътник над 15 години.

Заплащане на промоционални самолетни билети


Заплащане на промоционален самолетен билет
с дата на заминаване, която е след 7 дни и повече.
Заплащането трябва да се извърши в български лева до 24 часа в клон на БАНКА ДСК или РАЙФАЙЗЕН БАНК в България.


Заплащане на ромоционален самолетен билет с близка дата на заминаване, която е в следващите 7 дни.
Заплащането трябва да се извърши веднага в български лева, задължително и само в клон на БАНКА ДСК или РАЙФАЙЗЕН БАНК в България.


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.