РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Дестинации от и до София (SOF)

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-sofia.jpeg

Дестинации от и до Варна (VAR)

Дестинации от и до Бургас (BOJ)

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-burgas.jpg

Дестинации от и до Пловдив (PDV)

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-plovdiv.jpg

Дестинации от и до Букурещ (OTP)

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-bucharest-henri-coanda-otopeni.jpg

Дестинации от и до Солун (SKG)

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-letishte-solun.jpeg

Дестинации

Едни от най-евтините и най-изгодни авиокомпании, извършващи полети от и до България са нискотарифните. Основното, с което тези авиокомпании привличат клиентите си са: евтините цени за самолетни билети, които предлага за директни полети до много от големите европейски градове. Нискотарифните авиопревозвачи предлагат атрактивно ниски цени за самолетни билети от летищата: София (SOF), Варна (VAR) и Бургас (BOJ).

Нискобюджетни авикомпании предлагат също и варианти за пътуване със самолет от съседните на България държави. В Румъния директни полети може да резервирате от Летище Букурещ Хенри Коанда (OTP), а в Гърция евтини нискотарифни полети има от Летище Солун (SKG).

 

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.