РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Аликанте е един от най-гостоприемните изпълнени с оживление градове. Насладете се на брега на красивата Коста Бланка. Градът предлага изпълнен със забавления нощен живот. Почити целогодишно времето е слънчево, а вкусната кухня ще ви завладее изцяло.

Аликанте (Alicante) се намира в Югоизточна Испания, административен център на провинция Аликанте в автономната област Валенсия. Аликанте предлага изобилие от културни и исторически забележителности за всички свои посетители. Аликанте привлича като магнит всеки, който харесва плажните дестинации и курорти. Направете най-хубавия тен под средиземноморското слънце. Мързелувайте лежешком върху ситния пясък с коктейл в ръка, или пък се забавлявайте цяла вечер в една незабравима фиеста.

 

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ПЛАЖ И МОРЕ
Слънчева дестинация подходяща за плаж, море, коктейл и хубав тен.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

НОЩЕН ЖИВОТ И АТРАКЦИИ
Интересен нощен живот, дискотеки, парти, танци и атракции.

СПОРТ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Посещаване и участия в спортни събития и мероприятия.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.