Барселона (Barcelona) е град в Североизточна Испания, столица на автономната област Каталония и административен център на провинция Барселона. Удивителен мегаполис, в който лесно ще се влюбите от пръв поглед.

В Барселона винаги има нещо ново, което си заслужава да видиш и усетиш. Това е най-посещавания град в Испания изпълнен с положителна енергия. Барселона е позната като столица на модернизма. Ще намерите много забележителности, които са се превърнали в символи на града построени и проектирани от известния Антони Гауди. Ето и някои от тях: катедралата Саграда Фамилия, Ла Педрера, Къщата Батло и Парк Гюел.

Други много посещавани атракции са: къща Батло, катедрала Света Еулалия, плаж Богател, квартал Равал, аквариума, магическите фонтани Монджуик, парк Гюел, площад Каталуния.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.