РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Добре дошли в страната на банките, часовниците и шоколада - Швейцария. Предлагаме ви една напълно различна почивка в Базел (Basel). Градът е много популярен културен център и  дом на около 40 музея. Най-посещаваните са Музеят на културата и Природонаучният.

На няколко километра от центъра на Базел е разположена изключително интересна сграда със странни геометрични пропорции, където се помещава Музей на дизайна. В района е и най-дългия пешеходен висящ мост в света. Конструкцията е с дължина 230 метра над река Рейн и свързва Германия и Франция, а на около сто метра се намира швейцарската граница. Съоръжението е от стомана и тежи над 1000 тона, а ширината му е 5 метра.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

ЗИМНИ СПОРТОВЕ
Подходяща отправна точка за практикуване на зимни спортове.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.