Добре дошли в страната на банките, часовниците и шоколада - Швейцария. Предлагаме ви една напълно различна почивка в Базел (Basel). Градът е много популярен културен център и  дом на около 40 музея. Най-посещаваните са Музеят на културата и Природонаучният.

На няколко километра от центъра на Базел е разположена изключително интересна сграда със странни геометрични пропорции, където се помещава Музей на дизайна. В района е и най-дългия пешеходен висящ мост в света. Конструкцията е с дължина 230 метра над река Рейн и свързва Германия и Франция, а на около сто метра се намира швейцарската граница. Съоръжението е от стомана и тежи над 1000 тона, а ширината му е 5 метра.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.