РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Атина (Athens) е оживен град пълен с история и митология и романтика. Разходете се по улиците му за да се потопите в същинския живот на града. Най-привлекателни са историческия център и главните забележителности.

Местата за хранене и забавление превръщат гръцката столица в едно прекрасно място за посещение. Ето и какво е препоръчително да посетите: Акропола, Византийският музей, Дионисиевият театър, Олимпийският стадион и Храмът на Зевс. Гърция се намира на кръстопът от цивилизации и силно ще бъдете впечатлени от архитектурата на музеите. Атина ще ви представи богати исторически, културни, артистични и фолклорни традиции.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

НОЩЕН ЖИВОТ И АТРАКЦИИ
Интересен нощен живот, дискотеки, парти, танци и атракции.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.