РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Бари (Bari) е пристанищен град и столица на район Пулия в Южна Италия. Стария град на Бари е приказно место, а снимките ви от тук ще бъдат много красиви, гарантиращи множество харесвания. Уличките тук са тесни и се пресичат под всякакви ъгли.

Дестинацията е изпълнена с романтика. Докато се разхождате измежду ярко боядисаните сгради, почити може да докоснете с глава прането, което виси над вас. В стария град на Бари ще усетите кипящия нощен живот изпълнен с многото заведения и млади хора.

Ето и някои от най-атрактивните забележителности на град Бари: базиликата Свети Никола, катедралата на Бари - Cathedral of St. Sabinus, сградата на операта - Petruzzelli Theatre, руската църква и ботаническата университетска градина.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ПЛАЖ И МОРЕ
Слънчева дестинация подходяща за плаж, море, коктейл и хубав тен.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

НОЩЕН ЖИВОТ И АТРАКЦИИ
Интересен нощен живот, дискотеки, парти, танци и атракции.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.