РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Брюксел (Bruxelles на френски и Brüssel на фламандски) е сърцето на Европейския съюз и столица на Белгия. Това красиво бижу ще ви плени с  изящна архитектура, богато културно и художествено майсторство и вкусна кухня с разнообразие от традиционни ястия.

Препоръчваме Ви да посетите някои от следните забележителности на Брюксел: Grand Place/Grote Markt (Главния площад), Белгийския кралски музей за изящни изкуства, Aфриканския музей, Кралския дворец на Брюксел, Атомуима, Статуята на пикаещото момче, Европейския парламент, Мини Европа, Музея на бирата Gueuze, Музея на какаото и шоколада и Националната базилика на Светото сърце.

След толкова много атракции в Брюксел ще се нуждаете от заслужена почивка и дегустация на местната храна. Ресторантите и заведенията в Брюксел са отражение на срещата между старите традиции и международния вкус. Белгия е една от най-популярните дестинации за любителите на бира. Тук ще са ви необходими няколко дни, за да тествате всички възможни видове. Ако сте почитатели на сладките неща, то непременно опитайте различните видове шоколад, а също така и топлите, прясно изпечени гофрети с различни гарнитури.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

ТЕСТВАНЕ НА БИРА
Дестинацията е известна с различните си видове бира.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.