РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Град Болоня (Bologna) се намира в Северна Италия. Старият град на Болоня е малък и много от забележителности са разположени на Пиаца Маджоре и Пиаца Нептуно.

На Пиаца Маджоре може да посетите Двореца на Градоначалника и църквата „Св. Петроний”, която е една от най-големите в света. Най-важните забележителности за посещение на Пиаца Нептуно са фонтана на Нептун и Общинския дворец, в който е разположен Градски художествен музей.

Друг много важен символ за Болоня са двете наклонени кули: Гаризенда и Азинели. От тук може да направите най-красивите си снимки, тъй като пред вас ще се открие една прекрасна гледка към целия град.

Щом сте вече в Болоня ви препоръчваме да посетите още следните интересни места: Градския музей на Средновековието, Археологическия музей, Архигимназията – двореца на папския легат, Търговската палата, Национална художествена галерия, Църква Св. Яков и Църква Св. Стефан.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.