Град Болоня (Bologna) се намира в Северна Италия. Старият град на Болоня е малък и много от забележителности са разположени на Пиаца Маджоре и Пиаца Нептуно.

На Пиаца Маджоре може да посетите Двореца на Градоначалника и църквата „Св. Петроний”, която е една от най-големите в света. Най-важните забележителности за посещение на Пиаца Нептуно са фонтана на Нептун и Общинския дворец, в който е разположен Градски художествен музей.

Друг много важен символ за Болоня са двете наклонени кули: Гаризенда и Азинели. От тук може да направите най-красивите си снимки, тъй като пред вас ще се открие една прекрасна гледка към целия град.

Щом сте вече в Болоня ви препоръчваме да посетите още следните интересни места: Градския музей на Средновековието, Археологическия музей, Архигимназията – двореца на папския легат, Търговската палата, Национална художествена галерия, Църква Св. Яков и Църква Св. Стефан.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.