РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Виена (Vienna) е разположена на двата бряга на река Дунав. Тя е столица и най-големия град в Австрия. Планирайте пътуване до Виена и посетете някои от най-впечатляващите символи на града.

Ето и най-важните: катедрала "Свети Стефан" и така популярното Виенско колело. Виенско колело се намира в увеселителния парк Пратера, разположен на брега на река Дунав. Във Виена ще може да посетите множество музеи и галерии.

Тук спокойно може да се насладите на изкуството и културата като посетите някой от следните ембематични места, а именно: Музея за история на изкуствата, Музеят Леополд, Музейния квартал, Императорския театър, Националния театър, театъра в Йозефщат. Ако харесвате изкуството на операта, то задължително трябва да резервирате билет за любима постановка в Държавната опера и Националната опера. В сърцето на Виена, близо до Щефансплац, ще намерите много малки магазинчета, кафененца и типични заведения за хранене с национални ястия.

Виена обединява историческо наследство заедно с духа на новата ера. Около културния комплекс на музеите са поместени голям брой бутици, заведения, клубове и барове. В никакъв случай не пропускайте легендарните виенски кафенета.

Ето още какво може да посетите по време на вашия престой във Виена: Кварталът Нойбау (Neubau) изпълнен с много барове, магазини и студия. Разгледайте най-старите централни квартали на града, които се намират в рамките на Рингщрасе (Ringsatrasse) - главната улица, която обикаля Виена. Тази улица заема мястото, на което преди са били старите стени на града. Едно впечатляващо пътуване по Рингщрасе с трамвай 1 или 2 е много добър вариант за да добиете представа за красотата и забележителностите на града. Така австрийската столица има какво да даде на всеки посетител.

Още няколко места за посещаване към списъка, когато сте във Виена: Музей Зигмунд Фройд (Sigmund Freud Museum), Кунст Хаус Виен (Kunst Haus Wien), Испанското училище за езда, Дворецът Шьонбрун (Schönbrunn Palace), Дворец Белведере (Belvedere palace), Музей Албертина (Albertina), Къщa Хундертвасерхаус (Hundertwasserhaus), Имперски дворец Хофбург (Hofburg Imperial Palace), Природонаучен музей (Naturhistorisches Museum), Музей за изящни изкуства (Kunsthistorisches Museum).

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

ШОПИНГ
Пазаруване на стоки на изгодни цени.
Евтини промоционални оферти.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

ТЕСТВАНЕ НА БИРА
Дестинацията е известна с различните си видове бира.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.