Абу Даби е олицетворение на разкоша и лукса, характерен за емирствата. Емирство може да се похвали с дълга плажна ивица. Несъмнено една от най-големите атракции е "Ферари Уърлд", а в съседство се намира пистата от Формула 1.

Като столица на Обединените арабски емирства Абу Даби (Abu Dhabi) е най-голямото, най-богатото, супер модерно и луксозно от 7-те арабски емирства. Интерес за посетителите представлява изящната архитектура на съвременните сгради. Абу Даби е седалище на петролните компании и посолствата на емирствата. Това емирство се състои от много острови, които са свързани чрез система от пътища и мостове. Има няколко соленоводни лагуни, които се съхраняват като природни резервати.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.