РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Абу Даби е олицетворение на разкоша и лукса, характерен за емирствата. Емирство може да се похвали с дълга плажна ивица. Несъмнено една от най-големите атракции е "Ферари Уърлд", а в съседство се намира пистата от Формула 1.

Като столица на Обединените арабски емирства Абу Даби (Abu Dhabi) е най-голямото, най-богатото, супер модерно и луксозно от 7-те арабски емирства. Интерес за посетителите представлява изящната архитектура на съвременните сгради. Абу Даби е седалище на петролните компании и посолствата на емирствата. Това емирство се състои от много острови, които са свързани чрез система от пътища и мостове. Има няколко соленоводни лагуни, които се съхраняват като природни резервати.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ПЛАЖ И МОРЕ
Слънчева дестинация подходяща за плаж, море, коктейл и хубав тен.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

ШОПИНГ
Пазаруване на стоки на изгодни цени.
Евтини промоционални оферти.

НОЩЕН ЖИВОТ И АТРАКЦИИ
Интересен нощен живот, дискотеки, парти, танци и атракции.

СПОРТ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Посещаване и участия в спортни събития и мероприятия.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.