РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Алгеро е много красив пристанищен град, който се намира на западното крайбрежие на остров Сардиния в Италия. Алгеро (Alghero) е известен туристически курорт със съвременен пристанищен и търговски център.

Градът е запазил традиционната атмосфера на стария квартал, ограден с крепостни стени, които пазят тайните му и до днес. Виещите се тесните улички на Алгеро винаги ви отвеждат до морето. Разходете се в приятната атмосфера на стария град и разгледайте китните магазинчета, а след това си починете в някое от очарователни кафенета.

Поради продължителното испанско влияние, дори в езика може да се намери прилика с испанския език. Градът е известен още като малката Барселона или също така Барселонета. За търсачите на уникални фотографии и приключения ви препоръчване да направите едно живописно пътувания с лодка на север от града, където се простират красиви плажове съчетани с живописни пещери.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ПЛАЖ И МОРЕ
Слънчева дестинация подходяща за плаж, море, коктейл и хубав тен.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

РОМАНТИКА И РЕЛАКС
Предразполага за романтични разходки и релаксираща почивка.

СПОРТ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Посещаване и участия в спортни събития и мероприятия.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.