РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Айндховен е център на технологии и дизайн. Той е един от най-модерните град в Холандия. Ще бъдете впечатлени от архитектурни достижения и иновации, които ви заобикалят от всякъде.

Айндховен (Eindhoven) е познат още и под името "Градът на светлината", поради факта, че Джерард Филипс и баща му основават така известната компания тук. Ако се интересувате от технологии, иновации и историята, то задължително трябва да посетите Philips Museum, който е открит лично от Кралица Беатрис през април 2013. Разположен е в някогашната фабрика на световноизвестната марка в историческия център на града, където е било поставено началото.

Aко пък се впечатлявате повече от изкуство, то тогава посетете музея за модерно изкуство Van Abbemuseum.

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ
Планирайте почивка или ваканция за цялото семейство тук.

ГРАДСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
Препоръчва се за посещаване и разглеждане на градски забележителности.

АРХИТЕКТУРА И МУЗЕИ
Дестинация подходяща за разглеждане на музеи, архитектура и история.

НОЩЕН ЖИВОТ И АТРАКЦИИ
Интересен нощен живот, дискотеки, парти, танци и атракции.

СПОРТ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Посещаване и участия в спортни събития и мероприятия.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.