Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Валенсия Манисес

Летище Валенсия Манисес (VLC)

Летище Валенсия Манисес (VLC)


Летището във Валенсия Манисес се намира на 9 км западно от Валенсия. Летището обслужва района на едноименния средиземноморски град на източното крайбрежие на Иберийския полуостров. Това е 8-мото по големина летище в Испания по брой пътници.


Официалното откриване на летището е в далечната 1933 г. В наше време най-значителното нововъведение на аерогарата е покриването на единствения терминал със соларни панели. През 2007 г. към него е построен и подтерминал, който обслужва регионалните авиокопревозвачи. Обслужените пътници през 2012 г. са почти 5 млн. души. От летище Валенсия Манисес може да се направят връзки до около 15 страни в Европа. То се състои от един терминал и две писти.

Услуги на летище Валенсия Манисес
На летището Може има 4 кафенета и няколкото ресторанта. Магазините са шест, в това число и безмитен, както и аптека. Не се предлага възможност за съхранение на багаж. Летището предлага две зали за срещи -  едната с капацитет 80 души, и втора – по малка, които се намират един до друг. Освен това авиокомпания Iberia има собствен салон. Летището не е изцяло пригодено за хора с увреждания, но има специални асансьори, рампи и стаи за отдих. На основното ниво се намира медицинският център. На първото ниво - сектор Заминаващи полети може да намерите банкомати и бюро за обмяна на валута, а на третия етаж има параклис.

Транспорт до града
С кола: Летището се намира до магистрала A3, която свързва Валенсия и Мадрид, близо е също и до А7, по която може да стигнете до Барселона и Франция. Валенсия е свързана с А3 чрез път  N-335. Ако възнамерявате да наемете кола, в залата на пристигащите (в основното ниво) ще намерите гишета на пет компании - Avis, Centauro, Europa Rent-a-Car, Europacar и Hertz.

С такси: Стоянката на такситата е пред изхода на залата за пристигащи.

С метро: Летището във Валенсия няма връзка с влак, но пък между центъра на Валенсия и самото летище има удобна и честа връзка с метро (линии 3 и 5). Времето за пътуване до центъра е 15 мин, а самото метро продължава до ж.п. гарата и пристанището след това.

С автобус: Автобусните линии от и до летището са две:
- AeroBus се движи от летището до центъра на Валенсия на всеки 20 минути между  6:00 и 22:00 часа, като пътуването продължава около 20 минути.
- MetroBus също свързва града с летището, но има повече спирки по пътя и стига до Валенсия за около 45 минути.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Валенсия Манисес

Полетно разписание от София (SOF) до Валенсия Манисес (VLC)


Директни полети от София до Валенсия Манисес

От Летище София (Sofia Airport) до Летище Валенсия Манисес (Valencia Manises Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от София до Валенсия Манисес
Комфортното пътуване от София до Валенсия Манисес е с продължителност 3 часа и 20 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от София (SOF) до Валенсия Манисес (VLC) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Валенсия Манисес (VLC).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.