Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Малага

 

Летище Малага - Коста дел Сол (AGP)
Летище Малага - Коста дел Сол (AGP)


Официалното летище Малага-Коста дел Сол e с IATA код: AGP. То е четвъртото най-натоварено летище в Испания след Мадрид-Барахас, Барселона и Палма де Майорка. Аеропортът е известен още под името Пабло Пикасо и се намира на 8км. от град Малага. Обслужва курорта Коста дел Сол и играе важна роля, като входна и изходна врата  за испанския туризъм. Хиляди туристи ползват летище Малага за да посетят блестящите курорти: Естепона, Торемолинос, Пуерто Банус, Беналмадена и Марбея. Най-натоварени за летището са европейските маршрути до Лондон, Дъблин, Манчестър, като освен това се извършват и други полети до над 60 страни по света. Летище Малага (AGP) е открито на 9 март 1919г., а редовните му полети до Барселона, Казабланка и Тулза започват септември същата година.

За да отговори на нарастващия поток от посетители през годините летище Малага (AGP) непрекъснато реновира своите терминали, навигационни съоръжения, салони и писти. Аерогарата разполага с три терминала, генерален авиационен терминал, товарен терминал и безмитна зона. На Терминал Т3 се чекират пътниците за полети в Шенген, а на Т2 останалите. Генералния авиационен терминал се използва за обслужване на частни летателни машини, а товарния е на площ от 5 700кв.м. със специални халета с хладилници и помещения за товари. Летището разполага с две писти, като втората се пуска в експлоатация през натоварените сезони.

Услуги на летище Малага (AGP)
Услугите които получава пътникопотока са с високо качество, като задоволява и най-претенциозните пътници. На всички терминали ще намерите банкомати, обменни и информационни бюра с актуализирана информация за всички полети. Магазините предлагат стоки, подаръци, храна и напитки за всички. На новия терминал се намира най-голямата зала за хранене в Европа, първият в света магазин на National Geographic, пицария и кафе-аператив. Пътниците ползват ВИП зали, безплатен интернет, VIP лифтове, медицинска помощ, дефибрилатори. Хората с намалена подвижност и инвалидите се ползват от  услугите предназначени за тях: рампи, колички, телефони при предварителна заявка с авиокомпанията с която пътуват. Наличната информационна линия за пътници с увреден слух или говор помага за отличното им ориентиране на територията на аерогарата. Те могат да изтеглят инструкциите на мобилните си телефони. Летище Малага (AGP) е гордо с услугата си: Transfer Del Sol. Отличните познания на водачите на превозни средства за Коста дел Сол и другите курорти са в услуга на пътниците. Модерните климатизирани коли и възможността за предварителна резервация на тази услуга са гарант за отлично обслужване. Офисите за коли под  наем задоволяват всички решили да ползват услугата им. Новия покрит паркинг на седем етажа предлага услугите си на всеки нуждаещ се притежател на автомобил за кратък и дълъг престой.

Достъп до и от летище Малага (AGP)
Достъп до и от летище Малага (AGP) се осъществява с автобуси по главен път МА-21 и МА-20, с влак и таксита. Всички терминали имат изходи до  терминал 3, на които е автобусната спирка. С автобус с номер 19 и 75 може да се придвижите до центъра на Малага и до пристанището на всеки 20 -30мин. Новопостроената станция на метрото също свързва аеропорта с центъра на Малага, а таксиметровите коли очакват пътниците пред терминалите. Те са с оранжеви табели, бели на цвят. С влакова линия Rente C1 стигате за 12мин. до центъра на града.  Осигурения автобусен и железопътен транспортен възел улеснява ежедневната връзка на летище Малага (AGP) с Коста дел Сол, с другите курортни дестинации и градовете в Испания. Транспортните средства Ви доставят удоволствието да се разходите до центъра на град Малага с експресните автобуси, с междуградските до Естепона, Марбея и Малага - Санта Амалия.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Малага

Полетно разписание от София (SOF) до Малага Коста дел Сол (AGP)


Директни полети от София до Малага

От Летище София (Sofia Airport) до Летище Малага (Málaga - Costa del Sol Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от София до Малага
Комфортното пътуване от София до Малага е с продължителност 3 часа и 55 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от София (SOF) до Малага (AGP) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Малага (AGP).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.