Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Париж Бoве

Международно летище Париж Бoве Тиле (BVA)
Международно летище Париж Бoве Тиле (BVA)

Летище Париж Бoве Тиле (Beauvais Tille) е френско летище, обслужващо областта на град Бове, а също и полетите на нискотарифни авиокомпании до Париж. летището се намира на 85 км от Париж. Летището е построено през 30-те години на XX в., като през 1940 г. е превзето от германците в битката за Франция. От 1944 г. служи за база на американските военновъздушни сили, след това има планове да е аварийна авиобаза на НАТО. През 1956 г. е отнво гражданско летище.

След 2005 г. летище Париж Бове е изцяло реновирано, като през 2012 г. на летището са обслужени повече от 3 млн. пътници. Има два терминала, като пътниците със самолетни билети от и до София на Wizzair се обслужват на Т1.

Транспорт до града

С автобус: Спирката на автобусите се пада вдясно от изхода на Т1 и вляво от Т2. От летището до Париж има автобуси, които отиват до Порт Мело при Конгресната палата – на около километър западно от Триумфалната арка. Пътуването е около час и 15 минути, а цената на билета е 15 евро. Има автобуси и до Бове, като с линия 12 можете да отидете до Кметството, а с Airport Shuttle спирките след летището са Градския парк – Меларт – Катедралата – Кметството – ЖП гарата (Gare SNCF) – Кенеди – Декарт – Дели – Сен Жермен – Елиспас – Летището.

С влак: ЖП гарата на Бове е на около 4 км от летището (до нея се движи автобус) и оттам можете да вземете влак до Париж (за 12 евро) или Амиен.

С автомобил: От Париж за летище Бове Тиле трябва да се отправите по магистрала А16/ Е401 в посока Амиен/ Буве. От изход №15 (Beauvais-Nord) продължавате по D901, а след това по път №1 в посока Амиен. Ще влезете в Тиле, като следвате табелите AEROPORT.

С такси: От Бове до летището през деня (от 7 до 19 ч.) цената е около 13 евро, а през нощта 16 евро, независимо от броя пътници и багажа с тях. От Париж до летището е 100-120 евро денем и 140-160 нощно време.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Париж Бoве


Полетно разписание от София (SOF) до Париж Бoве (BVA)


Директни полети от София до Париж Бoве

От Летище София (Sofia Airport) до Летище Париж Бoве (Paris Beauvais–Tillé Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от София до Париж Бoве
Комфортното пътуване от София до Париж Бoве е с продължителност 3 часа.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от София (SOF) до Париж Бoве (BVA) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Париж Бoве (BVA).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.