Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Хамбург

 

Международно летище Хамбург (HAM)
Международно летище Хамбург (HAM)

Международно летище Хамбург е с IATA код: HAM. На латиница се изписва по следния начин: Hamburg International Airport, а на немски изглежда така: Flughafen Hamburg. Летището Хамбург (HAM) обслужва град Хамбург, като се намира само на  9км. от центъра му. Летище Хамбург (HAM) разполага с 2 терминала и е четвърто по големина в Германия.

Летището още е известно и с името Хамбург Хелмут Шмит (Airport Hamburg Helmut Schmidt), в чест на най-известния син на Хамбург от XX-ти век. Хелмут Шмит e роден през 1918 г. Той е германски политик и депутат в Бундестага  в периода от 1953г. до 1958г., а след това вътрешен министър на Хамбург от 1961г. до 1965г. През 1965г. отново е избран в Бундестага и остава негов член до оттеглянето си от политиката през 1987г. Хелмут Шмит става министър на отбраната от 1969г. до 1972г. и министър на финансите от 1972г. до 1974г. в правителството на Вили Бранд. Изложба на Терминал 2 дава преглед на живота и работата на Хелмут Шмит.

Летище Хамбург (HAM) е открито през далечната 1911г., като успешно се доказва с прецизната си работа през годините. Летището е най-старото в света. Националния превозвач на Германия - авиокомпания Lufthansa е използвала летището като оснвна база, преди да се премести на летище Frankfurt am Main (FRA). Всяка година Летище Хамбург обслужва около 10 мил. пътници.

Услуги предлагани на летище Хамбург (HAM)
Услугите на летище Хамбург (HAM), до които всички пътуващи имат достъп са: безмитна зона, банкови клонове и банкомати, магазини, ресторанти, барове и сладкарница, медицински пункт и аптека, многоетажен паркинг с 3000 паркоместа и хотел. Хората с увреждания получават всичко необходимо съобразно техните нужди. На летището може да ползвате платен безжичен интернет разпределен на 50 места (така наречени Hot points).

Достъп до и от летище Хамбург (HAM)
С автобус: До и от летище Хамбург може да ползвате регулярен обществен транспорт на автобуси.

С влак: Също така може да позвате и влак S-Bahn. Пътуването е само 25 минути

С кола под наем: Ще намерите офиси на различни компании предлагащи на ниво 0 в сградата на Терминал 2. Може да ползвате услугите на: AVIS, Europcar, Sixt, Hertz и Terstappen, като е желателно да направите предварителна резервация, за да имате по-богат избор.

С такси: Пред всеки терминал има стоянка с таксита. 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Хамбург

Полетно разписание от София (SOF) до Хамбург (HAM)


Директни полети от София до Хамбург

От Летище София (Sofia Airport) до Летище Хамбург (Hamburg Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от София до Хамбург
Комфортното пътуване от София до Хамбург е с продължителност 2 часа и 40 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от София (SOF) до Хамбург (HAM) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Хамбург (HAM).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.