Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Мадрид Барахас

Международно Летище Мадрид Барахас (MAD)
Международно Летище Мадрид Барахас (MAD)

Международно Летище Барахас в Мадрид е основното летище в града. То се нарежда на 4-то място по голимина в Европа и на 11-то място в света. Открито е през 1928 година, като се превръща през в един от най-важните авиоцентрове в Европа. Летището се намира на 9км от Мадрид и на 13км. от финансовия център на Мадрид.

Услуги на летище Мадрид Барахас

Летище Барахас, разполага с 4 терминала, на които оперират различни авиокампании. Терминал 4 е най-новия и модерен, като впечатлява с архитектура, дизайн и функционалност. Представлява главна сграда и сателирна сграда, намираща се на около 2.5 км., свързани с влакче. Новият терминал е конструиран с идеята да усигури на пътниците глатко начало на пътуването. Терминала се използва предимно от Iberia Air и останалите членове на алианса Oneworld. Терминалите 1,2 и 3 са дом на алиансите SkyTeam и Star Alliance. Летището разполага с 4 писти, които позволяват 120 излитания или кацания на час - по едно на всеки 30 секунди.

Транспорт до града

Тъй като е разположено много близо до центъра на Мадрид, предвижването от и до летището е максимално лесно и бързо. На разположение на пътниците са метро, автобуси и таксита.

Метро: Най-удобният вариант е метрото, което свързва терминалите с центъра на града, посредством метро линия 8, за по-малко от 25 минути. Първото влакче от центъра за летището е в 6:05 сутринта и пристига около 6:30 до Терминали 1,2 и 3 и около 6:40 е на Терминал 4.

Автобус: Друга опция са ЕМТ автобусите, които правят удобна връзката между летището и главната ЖП гара на Мадрид. За целта ви е необходим автобус номер 200. Ако желаете да се озовете директно в центъра автобус N4 ще ви отведе на Plaza Cibeles.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Мадрид Барахас


Полетно разписание от София (SOF) до Мадрид (MAD)


Директни полети от София до Мадрид Барахас

От Летище София (Sofia Airport) до Летище Мадрид Барахас (Adolfo Suárez Madrid - Barajas Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от София до Мадрид Барахас
Комфортното пътуване от София до Мадрид Барахас е с продължителност 3 часа и 35 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от София (SOF) до Мадрид Барахас (MAD) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Мадрид Барахас (MAD).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.