Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катаня

Международно летище Катаня (CTA)
Международно летище Катаня (CTA)

Аеропорт Винченцо Белини или още Катания Фонтанароса (Catania Fontanarossa) е международното летище на Катания. Летището има IATA код: CTA. Градът е втори по големина на остров Сицилия (Италия). Катаня е родния град  на композитора Винченцо Белини, чийто име носи и летището.

Първата аерогара датира от 1924г. Във военните години се използва като военно летище от армията на САЩ, а след това се ползва като гражданско. За тази цел са подменени старите съоръжения, построен е нов терминал с 22 гейта и 6 товарни моста. Новата инфраструктура, включваща панорамен ресторант, подобрени писти и нови обслужващи офиси гарантират отлично обслужване на пътниците, посетили летище Катания Фонтанароса (CTA). Летището е шесто по натовареност в Италия и най-натоварено в Сицилия.

Услуги на летище Катаня (CTA)
Услугите, с които летището посреща и изпраща своите гости са в посока за максимално задоволяване на нуждите им. Туристическо и информационно бюро отговаря на всички въпроси на пътниците, а финансовите услуги се осъществяват от банкомат и банка. Магазини, включително и безмитен, за подаръци и сувенири са на разположение на  пътуващите. Заведенията за храна: ресторант, бар и кафене се грижат за приятния престой до изчакване на следващия полет. Летище Катания (CTA) разполага с офиси за наемане на коли под наем, таксиметрова служба, безжичен интернет. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка. Срещу терминалната сграда е паркинга за дълготраен и краткотраен престой.

Транспорт до и от летище Винченцо Белини или още Катания Фонтанароса  (CTA)
Магистрала А19 е в близост до летището и свързва Катания с Палермо. До железопътната гара пътуват автобуси на всеки 20мин., такситата са също налични.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катаня

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.