Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

 

Международно летище Сарагоса (ZAZ)
Международно летище Сарагоса (ZAZ)

Международното летище Сарагоса е с IATA код: ZAZ. То се намира в Североизточна Испания, в област Арагон, на брега на река Ебро. Аеропортът отстои на 10км. от град Сарагоса. Освен за пътнически полети, то се използва и от испанската армия, като военновъздушна база.

Въздушните сили на Съединените щати по време на Студената война използват съоръжението за военна база, а по-късно на същото място през 1954г. започва строежа на летище Сарагоса. Проектът включва удължаване, разширение и укрепване на бетонната писта. Строителните мероприятия завършват през 1958г. Аерогарата се използва от НАСА за аварийно кацане на космическите совалки заради дългата писта и тактическата въздушна навигация, с която разполага. За да се справи с  увеличения пътнически трафик е открит нов пътнически терминал с  футуристичен дизайн, създаващ илюзията за прозорци и вълни с огромно количество светлина.

Услуги на летище Сарагоса (ZAZ)
Услугите с които летище Сарагоса (ZAZ) посреща и изпращат своите гости са насочени за максимално задоволяване на нуждите им. За тази цел и приятния престой на аеропорта е изготвен пътеводител с информация за атракциите, голф-игрищата, за пазаруването и всеки желаещ може да се снабди с него. Информационното бюро и двата туристически офиса са на приземния етаж. Банкомата е в сградата на терминала, а магазините са в залата на заминаващи. В същата зала ще намерите две кафенета, заведение за бърза храна и магазини за списания, подаръци и местни продукти. На последния етаж на залата за отпътуващи е разположена кафе - сладкарница. Офис за коли под наем предлага услугите си. Летището разполага с безплатен интернет и всички удобства за хората с увреждания. Паркингите са два с дълготраен и краткотраен престой и са в близост до терминалната сграда, с достатъчно паркоместа. Тарифите им са еднакви.

Достъп до и от летище Сарагоса (ZAZ)
С автобус и кола аерогара Сарагоса (ZAZ) е достъпна по магистрала А-2 и N-125. Двете се свързват с А-68, а пътя до центъра на Сарагоса е 15-20мин. Автобусът е на всеки 30 мин. и стига до ж.п. гарата и автогарата на Сарагоса, а автобусната линия е номер 501. Железопътната гара с високоскоростните си влакове извозва пътниците до желаните места. Таксиметровите коли ще намерите до вратите на залата на пристигащи. Шофьорите знаят разписанията на полетите и услужливо предлагат услугите си.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.