Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Венеция Марко Поло

 

Летище Венеция - Марко Поло (VCE)
Летище Венеция - Марко Поло (VCE)

 

Италианското международно летище Венеция Марко Поло е с IATA код: (VCE). То се намира в административната област на община Венеция Тесера, на 8км. от град Тесера, в близост до Местре. Заради важността на културната дестинацията - Венеция, полетите от и до аерогара Марко Поло са до много европейски градове.

Летище Венеция Марко Поло (VCE) се нарежда на пето място в Италия по брой преминали пътници. Аеропортът обслужва Венеция и приема полетите на 64 авиокомпании, като предлага много удобни връзки до всички дестинации по света. Летището е кръстено на венецианския пътешественик и търговец Марко Поло.

Новия терминал на летище Венеция Марко Поло (VCE) е открит през 2002г. и има три етажа. На приземния етаж се намира зоната за пристигащи, а на втория етаж зона за заминаващи.
Летище Марко Поло разполага със 70 бюра за настаняване, с два салона с шезлонги за пътниците и две зали за отдих. На третия етаж  са офисите на авиокомпаниите.

Услуги на летище Венеция Марко Поло (VCE)
Аерогарата предлага на пътникопотока си услуги целящи задоволяване максимално на нуждите им, като се грижи за приятния им престой. Обменно бюро и банка педлагат помощ по финансовите въпроси. От информационния офис получавате пълна инфирмация за часовете на пристигане и заминаване  на полетите. Магазините са заредени с подаръци и сладкиши, а в кафенета и местата за храна като спокойно може да почините и изчакате следващия полет. Услугите за хора с увреждания са налични при предварителна заявка от компанията с която пътувате. На територията на летище Марко Поло получавате медицинска помощ при необходимост. Летището предлага паркинги за кратък и дълъг престой.

Достъпът до и от летище Венеция Марко Поло (VCE)
Достъпът до и от летище Венеция Марко Поло (VCE) се осъществява с обществена автобусна линиия 5 - Aerobus до историческия център на града, до основните туристически венециански терминали. До центъра и ж.п. гарата на Местре ползвайте линии ACTV 15 и 45.

С кола до центъра на Венеция пътуването е 15мин. по шосе S14., като следвате знаците. Другия достъп, който предлага летището е с интересните водни таксита. За съжаление той е доста скъп, но ако все пак решите да ги ползвате трябва да знаете следното: Водните маршрутки се движат по 3 маршрута оцветени в оранжево, червено и синьо. До центъра на Венеция ще Ви откара express Gold Line water taxi. Такситата се движат денонощно. Туристите обикновено ползват корабчетата на Alilaguna, за да пристигнат във Венеция.


Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Венеция Марко Поло

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.