Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Хановер

Международно летище Хановер (HAJ)
Международно летище Хановер (HAJ)

Деветото по натовареност летище в Германия Хановер - Лангенхаген се намира на 11 км. северно от центъра на град Хановер близо до град Лангенхаген. Като главен град  на германската провинция Долна Саксония Хановер е известен с провеждането на популярния Октоберфест. Летището е открито през 1952г., а построените терминали А и В през 1973г. днес успешно обслужват потока от пътници. През 1998г. е открит и терминал С.

Аеропортът приема както вътрешни полети, така и международни. От международно летище Хановер (HAJ) летят самолети до много почивни дестинации. Усилията на персонала на летището са насочени към грижата за подръжка на чиста околна среда, намаляне на шумовите емисии и отлично обслужване на пътническия поток. През годините на развитие аерогарата получава редица награди: за най-голяма онлайн услуга за коли под наем в света, за най-добър достъп. За висок стандарт на обслужване получава наградата "Пътуване за всички". Притежава сартификати за качество и за отлични услуги на хората с ограничена подвижност и увреждания.

Услугите на летище Хановер задоволяват пътуващите и правят престоя им комфортен и безпроблемен. На терминал В се намира информационния център, от където може да се сдобиете с всяка информация, която Ви е необходима. Всички терминали са оборудвани с банкомати и обменни бюра, а банката се намира на терминал В. Най-разнообразни магазини, които са заредени с разнообразни стоки посрещат гостите на летището. В тях ще намерите списания, книги, подаръци, сладкиши, дрехи и закуски. След чекирането пътниците могат да пазаруват и в безмитен магазин. Заведенията за бързо хранене,ресторант,бар, пекарна и кафенета се намират между терминал А и В. Между залите за пристигащи на терминал А и терминал В се намират офисите за коли под наем. На терминал С има интернет кафе, а може да ползвате и безжична интернет връзка на терминал А и В. Летище Хановер разполга още с хотели, бизнес ложи, аптека и конферентни зали. Пътниците с намалена подвижност и хората с увреждания могат да ползват всичко необходимо, като рампи, телефони, санитарни помещения и парко места. За целта е необходимо предварително да уведомите авиокомпанията, с която ще пътувате.

Транспорт до и от летище Хановер (HAJ)
Достъпът до летище Хановер (HAJ) е максимално улеснен с необходимите пътни знаци от всички магистрали и пътища до терминалите и паркингите. С кола се достига по магистрала А7-Хамбург-Касел и А2-Берлин-Дортмунд по А352, който води дирекно до терминалите. Автобус с номер 470 пътува до автогара Лангенхаген, като линията е заменена вече и със скоростно метро. Достъпът до летището се осъществява и с влак -S-Bahn-линия 5 до централната станция. Влак има на всеки 30 мин. От всички терминали има ескалатори и асансьори, а ж.п. гарата е под терминал В. Таксиметровите стоянки са в близост до терминалите. От центъра на Хановер до летището се пътува за около 20 мин.

На летище Хановер (HAJ) се предлагат 14 000 парко места, които са гарантирани за всеки, който пътува с автомобил. Гаражите са обурудвани с банкомати, а безплатния Р10 и Р+7 водят директно до терминалите.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Хановер

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.