НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Онлайн резервация на самолетен билет Варна (VAR) - Виена (VIE)

Летище Виена (VIE)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Виена

Международно Летище Виена (VIE)
Международно Летище Виена (VIE)

Международно летище Виена (на немски Flughafen Wien-Schwechat или на английски Vienna International Airport) се намира на 16 км югоизточно от австрийската столица. Летището е познато с IATA кода си VIE. Летище Виена има много добре развита инфраструктура, като насочва пристигащите и заминаващите самолети с бърз и удобен трансфер на пътниците. Тук средното време за прекачване от един полет на друг е само 30 минути. Така летището се нарежда сред първите летища в Европа, осъществяващо най-кратките трансфери. Специална система позволява бърз трансфер към всяка дестинация, без значение откъде пристигат пътниците.  Системата представлява съгласуване във времето на полетите от и до източна с тези от и до западна Европа, както и презокеанските такива. Разстоянието между отделните изходи за пристигане и заминаване (така наречените гейтове) са кратки. За всички пасажери са на разположение множество услуги, улесняващи трансферите на пътниците и багажа им.

Услуги на летище Виена Швехат (VIE)

При нужда от съвет при използването на новите съоръжения на летище Виена, може да се обърнете до специално обучени служители – независимо дали става въпрос за автоматите за бърза летищна проверка или за това как да си осигурите бърз достъп. Не се тревожете за децата без придружител, тъй като тук те са в сигурни ръце.

Летището предлага колички за самостоятелен пренос на багаж, които могат да се вземат от 46 точки, разположени в различни пунктове на летище Виена. Тук има осигурени и сейфове за съхраняване на различни документи, ключове и други вещи, които няма да са Ви необходими в самолета по време на полет. През целия зимен сезон пасажерите имат възможност да оставят зимното си облекло за съхранение на летището, в случай, че предприемат дългосрочни полети на юг.

Ако Ви трябва банка на територията е разположена такава с клонове в залата за заминаващи. Също така има и банкомати и устройства за обмяна на валута, както и два пощенски офиса. Безжичният интернет също е достъпен на територията на терминала. За удобство на пътниците много заведения, ресторанти и кафенета предлагат вкусна прясно приготвена храна за да се подкрепите преди или след полет. Шопинг туристите предпочитащи пазаруване в последния момент може да посетят голямо разнообразие от над 70 магазина, включително и безмитни. За хората с увреждания са на разположение съответните паркоместа, тоалетни, асансьори, телефони, както и колички и помощ при пристигане и заминаване.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Виена

Полетно разписание от Варна (VAR) до Виена (VIE)

Разписание на нискотарифните директни полети
от летище Варна (VAR) до летище Виена (VIE)

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОЛЕТИТЕ

 от 05.06.2021 до 26.06.2021: СЪБОТА

 от 29.06.2021 до 29.10.2021: ВТОРНИК, СЪБОТА


ПРОВЕРИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.