НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Онлайн резервация на самолетен билет Варна (VAR) - Нюрнберг (NUE)

Летище Нюрнберг (NUE)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Нюрнберг (NUE) 

Международно летище Нюрнберг (NUE)Международно летище Нюрнберг (NUE)

Летище Нюрнберг е с IATA код: NUE. То е второ по натовареност в Бавария след Мюнхен. Обслужва едноименния град и отстои на 5км. от центъра му. По брой на обслужени пътници около 4мил., се нарежда на десето място в страната. Аерогарата носи името на немския художник Албрехт Дюрер и град Нюрнберг. Аеропортът е първия построен след Втората световна война, като е открит на 6 април 1955 г. Дължината на пистата му е удължавана на два пъти до настоящата дължина от 2700м. Боинг 747 се приземява  на летището за пръв път на 12 юли 1970г. Следва ново разширение през 1977г. на новия пътнически терминал с ресторант и тераса. Залата за заминаващи предсавлява прозрачна конструкция, стъкло и стомана по проект на архитектите Хофман и  Грабов. Реновацията продължава 3 години и е на стойност 100 милиона германски марки, като е разширен перона, построени са три модерни въздушни моста.

С тези подобрения летище Нюрнберг е отличено от списание Business Traveller, като най- добъро в Германия за 2008-2009г. Пътническият терминал има две зали за заминаващи, една за пристигащи и 40 гишета за обработка на пътникопотока. Аеропортът предлага полети в Германия, в европейските метрополии, развлекателни дестинации до Египет, Канарските острови и по протежение на Средиземно море.

Услуги на летище Нюрнберг (NUE)
Услугите, с които летище Нюрнберг (NUE) посреща и изпраща своите посетители максимално задоволяват нуждите им. Финансовите услуги се предлагат от обменно бюро и банкомати, а от бюрото за информация получавате отговор на всичко, което Ви интересува. За приятния престой до изчакване на следващия полет се грижат магазини за мода, книги, вестници и сувенири. Вратите на заведения за храна, напитки, ресторант и Аеро Клуб са широко отворени за всички гости на летището. Терминалите са оборудвани с безжичен интернет. На разположение на пътниците са: бизнес ложи, детски кът, хотел, фризьорски салон и конферентни зали, а хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка. Офис за коли под наем също е наличен.

Транспорт до и от летище Нюрнберг (NUE)
Достъпът до и от летище Нюрнберг (NUE) се осъществява с метролиния на всеки 10 до 15мин., по магистрали А3, А9, А73 и А6 с таксиметрови коли и автомобили под наем. Пред терминала се намира спирка на автобус  номер 32, свързващ летището с трамвайната спирка за центъра на града. Новата линия 33, открита през 2015г. скъсява разстоянието на пътниците от град Фюрт до летището. Близкото разположение на на аерогарата до крайните квартали на града, дават възможност да се използват и велосипеди до самия терминал. За нуждите на собствениците на автомобили летището предлага паркинг с много възможности за паркиране. Може да резервирате предварително за дълъг престой от 3 до 6 дни. Новост е Паркинг Р3 на седем нива, с общо 2200 паркоместа. Наличен е и бизнес паркинг, а има и допълнителни услуги кото - автомивка и зареждане с гориво.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Нюрнберг (NUE)

Полетно разписание от Варна (VAR) до Нюрнберг (NUE)

Разписание на нискотарифните директни полети
от летище Варна (VAR) до летище Нюрнберг (NUE)

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОЛЕТИТЕ

 от 17.06.2021 до 27.10.2022: ЧЕТВЪРТЪК, НЕДЕЛЯ

ПРОВЕРИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.