НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ СОФИЯ, ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Онлайн резервация на самолетен билет Варна (VAR) - Ливърпул (LPL)

Летище Ливърпул (LPL)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Ливърпул

 

Международно летище Ливърпул (LPL)
Международно летище Ливърпул (LPL)

 

Международно летище Ливърпул е с IATA код: LPL. На английски се изписва по следния начин Liverpool  International Airport. Летището е познато още и под името Летище Ливърпул Джон Ленън (Liverpool John Lennon Airport). Летището е наименовано на световно известния музикант Джон Ленън. Разстоянието от летището до центъра на град Ливърпул (във Великобритания) е 12 км. Строежа на аеропорта е в периода от 1930 до 1933г.  Летището претърпява няколко обновявания и може да се похвали с модерен пътнически терминал, с контролна кула, два самолетни хангара, паркинг на няколко нива и хотел. Летище Ливърпул (LPL) е на 13 място по натовареност сред летищата във Великобритания. Летище Ливърпул Джон Ленън има един единствен терминал.

Услуги предлагани на летище Ливърпул (LPL)
Пътниците пристигащи и заминаващи от и до летище Ливърпул (LPL) могат да получат допълнителни услуги на високо ниво. За актуална и подробна информация относно заминаващи и пристигащи полети може да се обърнете към информационното бюро. Ако желаете да резервирате хотел, автомобил под наем или други услуги се обърнете към туристическото бюро. За всички, които имат нужда да се подкрепят преди полет има разнообразни заведения за хранене както и ресторанти, кафенета и барчета. За любителите на шопинга е важно да споменем наличието на безмитни магазини за парфюми, дрехи, алкохол и сувенири. Тук ще намерите и офиси за коли под наем, но не забравяйте, че най-добите цени за коли под наем са тези с предварителна резервация. Ако желаете да споделите Вашето пътуване от летището с приятелите си в социалните мрежи ще се насладите и на сърфирането с безжичен интернет. Хората със специални потребности при пътуване могат да ползват всичко необходимо като направят предварителна резервация. На летището има и паркинг за краткотраен и дълготраен престой. Паркингът е достатъчно голям и се простира се на няколко етажа.  

Транспорт до и от летище Ливърпул (LPL)
С автобус: До и от летище Ливърпул (LPL) може да ползвате обществен транспорт със следните номера на автобуси: 501, 500, 86A, 80A, 82A, 89A.

С такси: Ако желаете таксиметрови услугите, то много бързо ще намерите стоянката на такситата, която се намира точно пред сградата на терминала.

С автомобил: Ако ползвате автомобил, то на Ваше разположение са следните магистрали: на юг-изток по магистрала М6, на север магистрала А55, на север-североизток магистрала М6. Още могат да се ползват близките магистрали М57, М62, М56.

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Ливърпул

Полетно разписание от Варна (VAR) до Ливърпул (LPL)

Разписание на нискотарифните директни полети
от летище Варна (VAR) до летище Ливърпул (LPL)

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОЛЕТИТЕ

 от 08.05.2021 до 29.05.2021: СЪБОТА

 от 01.06.2021 до 29.06.2021: ВТОРНИК, СЪБОТА

 от 01.07.2021 до 29.10.2022: ВТОРНИК, ЧЕТВЪРТЪК, СЪБОТА

ПРОВЕРИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.