РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Кутаиси

Международно летище Кутаиси (KUT)
Международно летище Кутаиси (KUT)

Международно летище Кутаиси (Kutaisi International Airport) е с IATA код: KUT. Летището е познато още и под името David Builder и отстои на 14км. от град Кутаиси, в Грузия. Летище Кутаиси е построено по проект на хонландската фирма UNStudio и е реновирано през 2012г. Аерпортът е с модерна конструкция, стените му целите са остъклени, така че се открива спиращ дъха изглед към Кавказките планини. Единия му ъгъл е оцветен в ярко червен цвят за ориентация на пътуващите.

Интерес представлява контролната кулата, обвита в специален материал, използван като естествена вентилация. Освен това нощно време и рано сутрин може да се наблюдават красиво преливащите се светлини, които се променят спрямо влиянието на климатичните промени на вятъра. Приоритет за аерогара Кутаиси (KUT) са нискотарифните авиокомпании. Wizz Air е една от тях. През февруари 2016г. Wizz Air обявява за новата си база летище Kutaisi David Builder (KUT).

Услуги на летище Кутаиси (KUT)

Летище Кутаиси е оборудван с най-високо качествени навигационни системи и предлага като любезен домакин всички необходими услуги за своите гости. Пътниците могат да прекарат добре времето си до или след полета в магазините за пазаруване на подаръци и сувенири, а приятната атмосфера в кафенето и ресторанта изчерпват неусетно времето за престой.

Транспорт до и от летище Кутаиси (KUT)
Летището е разположено близо до главен път, затова и достъпът е лесен. Автомобили, нови комфортни автобуси, микробуси и таксита предлагат услугите си на всички пасажери. Паркинг със специално парко пространство осигурява безопасността на превозните средства.


Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Кутаиси

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✈ Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.