РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Варшава Фредерик Шопен (WAW)


Директни полети от Бургас до Варшава Фредерик Шопен

От Летище Бургас (Burgas Airport) до Летище Варшава Фредерик Шопен (Warsaw Frederic Chopin Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от Бургас до Варшава Фредерик Шопен
Комфортното пътуване от Бургас до Варшава Фредерик Шопен е с продължителност 2 часа и 05 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от Бургас (BOJ) до Варшава Фредерик Шопен (WAW) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от Бургас (BOJ) до Варшава Фредерик Шопен (WAW).

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.