РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Бристол


Летище Бристoл (BRS)Летище Бристoл (BRS)

Летище Бристoл е с IATA код: BRS, като се намира се в Лълсгейт Ботъм, Норт Съмърсет. Летището е деветото най-натоварено британско летище за 2011 г. и обслужва английския град Бристол. Разстоянието от аеропорта до центъра на град Бристол е 13 км.

Летището е открито през 1930г. от принц Джордж, син на крал Джордж V. През Втората Световна Война Летище Бристол (BRS) е било единственото работещо гражданско летище, откъдето се извършвали полети до неутрални във войната държави. Днес то разполага с един терминал, а най-много полети свързват Бристол с Амстердам, Фаро, Единбург, Глазгоу, Дъблин и Белфаст.

Услуги на летище Бристол (BRS)
В терминалната сграда преди залата на заминаващите пасажери ще намерите информационно гише. Обменно бюро и банкомати има преди и след чекиране. Във всички зони на летището има щандове за вестници и списания. На разположение на пътниците - терминалът на Летище Бристол предлага аптека, книжарница и безмитен магазин. Налични са съответно заведения за бързо хранене, кафенета, бар, ресторант с морска кухня и др. За най-малките пасажери са предвидени стаи, в които майките могат да се погрижат за децата си.  Безжичният интернет на терминала е безплатен до 30 минути. Освен него, можете да ползвате и компютри с интернет и принтер, каквито ще намерите преди и след чекиране. За хора с увреждания летището предлага асансьори, рампи, приспособени санитарни помещения, означени паркоместа и инвалидни колички.

Транспорт до и от летище Бристол (BRS)

С автобус:
Автобуси А1 и А2 на Flyer Airport Express Link се движат от летището до Клифтън, по-големите хотели на Бристол, автогарата в града и жп гара Бристол Темпъл Мийдс. Пътуването е с продължителност от 30 минути.


С такси: Официалната таксиметрова компания, с която работи летището е: Checker Cars. Такситата се резервират в денонощен офис, разположен в закрития коридор между терминала и близкия паркинг.

Кола под наем: Офисите са разположени срещу терминалната сграда. Може да се възползвате от услугите на следните компании за отдаване на кли под наем: Hertz, AVIS, Budget, Europcar, Enterprise и National.


Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Бристол

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Пловдив, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.